Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
image
Fitplan & InBody
Het Fat Loss Program/ Fitplan is een acht weken durend programma rondom bewegen, voeding, ontspanning en de juiste keuzes maken. Het uiteindelijke doel is om in deze acht weken inzicht te krijgen in je voedingsgewoontes, jezelf fitter te voelen, plezier te hebben in het bewegen en gewicht te verliezen.

Sportworxs Fat Loss Program 2017
In samenwerking met het opleidingsinstituut Schott&Co hebben we aan onze fitnesstrainingen voeding- en lifestylerichtlijnen gekoppeld.
We hebben de vier hoofdpijlers, waarmee je vitaliteit maximaal kunt beïnvloeden, binnen één programma bij elkaar samengebracht onder de naam Fat Loss Program.

Afvallen, fitter zijn, een betere gezondheid is niet alleen een kwestie van bewegen. Er zijn 4 factoren die redelijk eenvoudig door mensen zelf te beïnvloedden zijn en die gezamenlijk bijdragen tot een betere gezondheid in het algemeen.
Je hebt hier geen dokter voor nodig, geen therapeut. Het enige wat je nodig hebt is inzicht, kennis, richtlijnen en de motivatie om patronen te doorbreken en te willen veranderen.

De vier pijlers
1. Bewegen (fitness met als basis conditie- en krachttraining)
2. Voedingspatroon veranderen
3. Ontspanning en rust
4. Inzicht in je leven, keuzes maken, durven veranderen en doen

Het Fat Loss Program is eenvoudig te volgen omdat wij jou de tools en richtlijnen aanreiken. Je hebt deze 8 weken nodig om het programma in te passen in je leven. Resultaat merk je al na de eerste week, op het moment dat je je voedingspatroon gewijzigd hebt.

Je houdt je aan het voedingspatroon vast en je neemt 2 tot 4x per week deel aan de verschillende fitnesstrainingen die wij aanbieden. Daarnaast zijn er individuele contactmomenten voor vragen, meten, begeleiding.

Inhoud van het Fat loss program
1. Inleidend gesprek, uitleg programma.
2. Meten lichaamssamenstelling (2x) en bespreken van meting
3. Informatie en voedingsrichtlijnen
4. Doelen stellen
5. Weekrooster met eetgewoontes opschrijven
6. Bestuderen van voedingsrichtlijnen (thuis)
7. Uitleg groepsfitnesstrainingen
8. Rooster bekijken en zoeken welke trainingsuren het best bij jou passen.
9. Gedurende 8 weken, wekelijks 2 tot 4 trainingen: Bijv. Spinning, Power, XCore, Walk, Run&Fitness, LXR of andere trainingen naar keuze.
10. Contactmomenten in overleg.
11. Na 7 weken evaluatie en meting

Tarieven
Niet-leden: € 165,00
Leden: € 105,00

Neem voor meer informatie contact met ons op.